Ubytovanie

Užite si ten najpríjemnejší pobyt

Náš penzión je skvelým miestom na oddych či školenia. Je situovaný v obľúbených a najnavštevovanejších horách v zime aj v lete v Nízkych Tatrách. Nachádza sa v blízkosti zjazdu z diaľnice na Liptovský Ján. K dispozícií máme príjemne zariadené  2 a 3 lôžkové izby s vybavením na vysokej úrovni. Celková kapacita ubytovania je 27 pevných lôžok a 2 prísteľky.. Špecializujeme sa na firemných klientov a vzdelávacie akcie, eventy a teambuildingy. Majiteľom penziónu je lektor a školiteľ Peter Urbanec, preto sú u nás vytvorené skvelé podmienky na školenia a osobný rozvoj. K dispozícií sú 2 zasadacie miestnosti a zimná záhrada. U nás môžete dokonale prepojiť vzdelávanie a rozvoj s oddychom a relaxáciou. Na svoje si u nás však prídete aj v prípade rodinnej dovolenky s deťmi nad 10 rokov, pretože okolie poskytuje skutočne bohaté vyžitie – turistika, cyklistika, adrenalínové a vodné športy, lyžovanie, aquaparky. Mnoho ďalších zážitkov v zime, i v lete ponúka len Liptov.

Voľný čas a oddych u nás môžete stráviť príjemnou relaxáciou v saune na vyhrievaných tepidáriách, pri kolobežkovaní v Jánskej doline, či hraní billiardustolného tenisuspoločenských hier, alebo aktivít podľa vlastnej chuti . Taktiež máte možnosť využiť príjemný prístrešok či terasu obklopenú romantickou záhradou.

Počas pobytu vám bude k dispozícií náš personál, ktorý vyniká profesionálnym, no zároveň veľmi prijemným a ľudským prístupom.

Máte záujem?

Kontaktujte nás.

Training & Relax center Sankt Johann

Predbežná rezervácia.